Translate

diumenge, 19 de gener del 2014

Aperitiu, vermouth, piscolabis?

En moltes ocasions festives s'opta per fer un piscolabis, sigui com a preludi d'un àpat sigui al final d'una reunió o actuació. En qualsevol cas, si voleu fugir de les patates fregides i snacks, fuet, formatge i begudes refrescants, us recomano varies idees a escollir per la pròxima ocasió:

10 de SENZILLS:
Tomàquet cirera amb formatge fresc 
Espàrrecs amb pernil dolç
Escopinyes, musclos, navalles, cloïsses.
Seitons en vinagre amb olives verdes
Crudites de pastanaga i cogombre
Pop a la gallega
Torrada amb olivada
Torrada amb brandada de bacallà
Coca de recapte amb carbassó i ceba
Torrada amb escalivada I tonyina

10 de MÉS ELABORATS:
Xampinyó amb gamba
Tartaleta farcida d'hummus de cigrons
Tartaleta farcida d'espinacs a la catalana
Carxofes amb pernil
Panada gallega de tonyina
Panadó d'espinacs
Vaset de gaspatxo o vichyssoise
Vaset de crema de pastanaga
Vaset de crema de pèsols

Alguns requereixen més elaboració que d'altres, però amb organització prèvia podem escollir-ne uns quants i tindrem una versió més saludable de l'aperitiu.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada