Tomàquet cirera amb formatge fresc
Espàrrecs amb pernil dolç
Escopinyes, musclos, navalles, cloïsses.
Seitons en vinagre amb olives verdes
Crudites de pastanaga i cogombre
Pop a la gallega
Torrada amb olivada
Torrada amb brandada de bacallà
Coca de recapte amb carbassó i ceba
Torrada amb escalivada I tonyina
10 de MÉS ELABORATS:
Xampinyó amb gamba
Tartaleta farcida d'hummus de cigrons
Tartaleta farcida d'espinacs a la catalana
Carxofes amb pernil
Panada gallega de tonyina
Panadó d'espinacs
Vaset de gaspatxo o vichyssoise
Vaset de crema de pastanaga
Vaset de crema de pèsols
Alguns requereixen més elaboració que d'altres, però amb organització prèvia podem escollir-ne uns quants i tindrem una versió més saludable de l'aperitiu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada