Translate

dimecres, 7 de novembre de 2018

COCA DE PRÉSSEC

Ingredients

125g de sucre
1 préssec groc sense pelar però sense pinyol
3 ous
100g oli de girasol
2 iogurts naturals
1 sobre de llevat en pols
1 pessic de sal

1) Triturem el préssec amb els ous i després ho barregem en un bol amb el sucre.

2) Afegim a la barreja l'oli de girasol amb els dos iogurts fins que quedi ben homogeni.

3) Per últim, afegim la farina a poc a poc, el llevat i el pessic de sal i anem remenant per tal que no quedin grumolls.

4) Untem un motlle rodó amb una mica d'oli o mantega i afegim la barreja.

5) Posem el motlle al forn preescalfat a 180 graus durant uns 30 minuts aproximadament.

NOTES: queda una massa una mica humida perquè conté el préssec.

Espero que us agradi

Dietista Nutricionista CAT 0371
www.mercecarbonell.cat
versiosana@gmail.com
Tel 610455958
@carbonelldiet

Cap comentari:

Publica un comentari