Translate

dimecres, 5 de febrer de 2020

Llenties amb arròs i verdures

Ingredients per 4 persones:

250g de llenties pardines crues
1 ou dur
30g d'oli d'oliva
50g de pebrot vermell
50g de pebrot verd
50g de ceba
50g de pastanaga
50g de carbassó
1 all
40g d'arròs cru
1 cullerada de pebre vermell dolç
1 cullerada de sal
900g d'aigua o caldo vegetal

Procediment:

1) Poseu les llenties en un bol i les cobriu d'aigua durant 2 hores
2) Poseu l'oli en una paella i sofregiu les verdures a trossets petits fins que estiguin dorades
3) En una olla poseu el sofregit junt amb el caldo, les llenties escorregudes, l'arròs, la sal i el pebre vermell i ho deixeu coure 30 minuts
4) Serviu de seguida a cada plat amb una guarnició d'ou dur ratllat


Bon profit

Cap comentari:

Publica un comentari