Ingredients per 6 persones:
Un manat de fulles de col arrissada
500 g de maduixes
250g de quinoa
Per la vinagreta:
Olives negres
Un grapat d'ametlles
Tomàquets dessecats
Vinagre
Oli
Preparació:
1) Escaldeu 5 segons la col arrissada i treieu la tija amb ajuda d'unes tisores.
2) Amb ajuda d'un colador, passeu aigua per damunt la quinoa, la tireu en una olla amb aigua bullint. Quan estigui cuita, escorreu i reserveu.
3) Netegeu les maduixes i les talleu a trossos.
4) Deixeu unes hores els tomàquets secs en remull, un cop hidratats, els voleu i els barregeu amb les olives negres, les ametlles, l'oli, el vinagre i la sal. Triturem amb ajuda d'una picadora.
5) Tritureu i emulsioneu els ingredients de la vinagreta
6) Munteu el plat
Bon profit!
Mercè Carbonell Badia
Dietista Nutricionista CAT0371
versiosana@gmail.com
Tel 610455958
Tàrrega, Mollerussa, Lleida, Cervera i Balaguer
Consulta, xerrades i tallers de cuina
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada