Translate

dissabte, 27 de febrer del 2016

Amanida de col arrissada, quinoa i maduixes

Ingredients per 6 persones:

Un manat de fulles de col arrissada
500 g de maduixes
250g de quinoa 

Per la vinagreta:
Olives negres
Un grapat d'ametlles
Tomàquets dessecats
Vinagre
Oli

Preparació:
1) Escaldeu 5 segons la col arrissada i treieu la tija amb ajuda d'unes tisores.
2) Amb ajuda d'un colador, passeu aigua per damunt la quinoa, la tireu en una olla amb aigua bullint. Quan estigui cuita, escorreu i reserveu.
3) Netegeu les maduixes i les talleu a trossos.
4) Deixeu unes hores els tomàquets secs en remull, un cop hidratats, els voleu i els barregeu amb les olives negres, les ametlles, l'oli, el vinagre i la sal. Triturem amb ajuda d'una picadora.
5) Tritureu i emulsioneu els ingredients de la vinagreta
6) Munteu el plat

Bon profit!

Mercè Carbonell Badia 
Dietista Nutricionista CAT0371
versiosana@gmail.com
Tel 610455958
Tàrrega, Mollerussa, Lleida, Cervera i Balaguer
Consulta, xerrades i tallers de cuina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada