Translate

dissabte, 15 de març del 2014

Fruita: colors i dolçor

Si es recomanable prendre de 2 a 3 racions de fruita al dia, inclosos els festius, potser poden ser útils algunes idees culinàries. D'aquesta manera tindrem els beneficis nutricionals de les fruites cada dia de primavera. 

Només cal variar-ne la presentació, per tal de sorprendre els nostres sentits:

1) Si les barregem amb iogurt, resultarà una versió més saludable que si les acompanyem de nata o crema, així reduïm el greix  de la dieta i prevenim el colesterol elevat.

2) Si modifiquen la textura podem gaudir d'un batut, d'una compota, d'una macedònia, d'un sorbet o d'un gelat.

3) Si les incloem en una massa de pastís, podem gaudir de la fruita cuita per una ocasió especial.

3) Si optem per la fruita dessecada, podem barrejar-la a la llet o iogurt per un berenar o esmorzar saludable.

4) Si les cuinem junt amb receptes de cassola, obtindrem una guarnició diferent als bolets o les patates.

No et perdis els beneficis del consum de fruita, que ens aporten la fibra, les vitamines i molta varietat de substàncies  funcionals com àcids fenòlics, antocianidines, hesperidina, limonoides, carotens...Dignes d'anunci publicitari per promoure'n el consum! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada