Només cal variar-ne la presentació, per tal de sorprendre els nostres sentits:
1) Si les barregem amb iogurt, resultarà una versió més saludable que si les acompanyem de nata o crema, així reduïm el greix de la dieta i prevenim el colesterol elevat.
2) Si modifiquen la textura podem gaudir d'un batut, d'una compota, d'una macedònia, d'un sorbet o d'un gelat.
3) Si optem per la fruita dessecada, podem barrejar-la a la llet o iogurt per un berenar o esmorzar saludable.
4) Si les cuinem junt amb receptes de cassola, obtindrem una guarnició diferent als bolets o les patates.
No et perdis els beneficis del consum de fruita, que ens aporten la fibra, les vitamines i molta varietat de substàncies funcionals com àcids fenòlics, antocianidines, hesperidina, limonoides, carotens...Dignes d'anunci publicitari per promoure'n el consum!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada